Mozzarella

Mozzarella is een verse, halfzachte kaas die zijn oorsprong vindt in Italië. Men spreekt ook wel van een ‘pasta filata’. Dit is kaas die bij de bereiding gekookt en gekneed wordt. Hierdoor krijgt hij de typische, draderige textuur bij opwarming.

De Milcobel mozzarella is gemaakt van kwaliteitsvolle, zuivere koemelk. Hij heeft een zachte, sublieme smaak die aan verse melk doet denken, en uitstekende rasp- en bakeigenschappen. Op pizza smelt de kaas mooi af krijgt hij een smakelijk lichtbruin korstje.

Merken:

  • Milcobel
  • Incolac
  • Private Label

Werp een blik op onze mozzarellaproductie in Langemark.“ Melkveespecial Plattelands TV 2021 (NL)

Mozzarella Block Firm Mozzarella Block Low Salt Mozzarella Block Mozzarella Block Mozzarella Block Premium Mozzarella Single Loaf

Cheddar

Naast mozzarella biedt Milcobel ook heerlijke cheddarkaas aan. Cheddarkaas is een gele tot oranje-gele kaas met een lichtpittige smaak. De kaas is een ideale aanvulling op vele gerechten, van gratins tot taco’s.

Rasp

Kaasbrik in Halen, Limburg (B) maakt sinds juni 2021 deel uit van de Milcobel familie. Dankzij deze acquisitie, kunnen wij ons raspaanbod sterk uitbreiden, met een sterke focus op klantgerichtheid. Kaasbrik verwerkt harde en half-harde kazen in lamella, cubettini, julienne, schilfers en poedervorm. Onze kaasoplossingen vinden niet alleen hun weg als topping op pizza en lasagne, als gratin of als ingrediënt in sauzen en vullingen, op spaghetti en andere pastagerechten. Ook de toepassingen voor sandwiches, broodjes, salades en carpaccio zijn oneindig.

Merken:

  • Milcobel
  • Pizzaiolo
  • Kaasbrik
  • Kemfoods
  • Incolac
  • Private Label

Ontdek meer over onze raspactiviteiten: https://www.kaasbrik.com/

Wil jij jouw loopbaan lanceren bij Milcobel?

Om een melkweg te maken, heb je vele sterren nodig en daar zijn wij continu naar op zoek. Bij ons timmer je aan je eigen melkweg, kan je opklimmen en je grenzen verleggen. Ben jij iemand die met een open blik naar de toekomst kijkt? Die geen uitdaging uit de weg gaat? Die zelf wil schitteren als een ster aan ons firmament? Geef een boost aan je carrière en solliciteer.

Ben jij een gepassioneerd melkveehouder?

Milcobel is een warme coöperatie met respect voor de verscheidenheid van onze leden. Onze melkveehouders zijn het hart van onze coöperatie. Via dialoog en samenwerking bouwen we samen aan een duurzame toekomst voor de melkveehouderij. Ook jij kan daar deel van uitmaken. Ben jij melkveehouder in België, Nederland of Noord-Frankrijk en heb je interesse? Neem dan contact op.

Honger naar onze producten?

Milcobel is jouw partner in hoog kwalitatieve zuivelproducten. We leveren in een B-to-B context aan retailers, horeca, food service en voedingsproducenten. Ben jij geïnteresseerd in consumentenkaas, ingrediëntenkaas, boter, room, melkpoeder, wei, of ijs? Onze teams staan je graag te woord.

loading...